Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Omerta News: Πέτρος Σαράκης: Ο νέος "μάγος" της πλαστικής χειρουργικής!

Φωτορεπoρτάζ: Πάμπος Χαραλάμπους

Το ΟmertaNews.gr παρευρέθηκε στην εκδήλωση που παραχώρησε o πλαστικός χειρουργός κ. Πέτρος Σαράκης, στο ιατρείο του στην Αθήνα για τους δημοσιογράφους υγείας και ομορφιάς.
Ο κ. Σαράκης, ο νέος «μάγος» της πλαστικής χειρουργικής στην Ελλάδα, αναφέρθηκε τόσο στις εξελίξεις και στις νέες μεθόδους, όσο και στις τελευταίες τεχνικές στον τομέα της σύγχρονης πλαστικής χειρουργικής.
Πιο συγκεκριμένα, τα θέματα στα οποία εστίασε, ήταν η συρραφή τομών, τα ανατομικά ενθέματα στήθους, οι αυτόλογες θεραπείες και τα εμφυτεύματα λίπους.

Πηγή: omertanews

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Πως εξαφανίζονται οι ρυτίδες με υαλουρονικό οξύ


Τι χρειάζεται για να πετύχουμε άριστο αποτέλεσμα στην εξάλειψη των βαθειών ρυτίδων του προσώπου; Σωστή τεχνική και υψηλής ποιότητας υαλουρονικό οξύ. Ο πλαστικός χειρουργός γνωρίζει ακριβώς την ανατομία του δέρματος, αφού οι επιτυχημένες επεμβάσεις βασίζονται στην γνώση της «τοπογραφίας» των μυών, των νεύρων, των αγγείων και γενικότερα της δομής του σώματος και του προσώπου.

Ο πλαστικός χειρουργός υπερέχει στην χρήση  των ενεσίμων θεραπειών από κάθε άλλο γιατρό, αφού κάθε μέρα στο χειρουργείο βλέπει όχι μόνο το δέρμα, αλλά και όσα κρύβονται κάτω από αυτό.

        Η όμορφη κυρία της φωτογραφίας είχε βαθειές ρινοπαρειακές αύλακες, αλλά και ρυτίδες εξωτερικά από αυτές. Με γέμισμα των ρυτίδων με υαλουρονικό οξύ, κέρδισε άμεσα μια πλήρως ανανεωμένη εμφάνιση, χωρίς πόνο, ταλαιπωρία ή να χρειαστεί να πάρει ανραρωτική άδεια από την δουλειά της. Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει για εννιά μήνες τουλάχιστον.